Τι έγραψε το acharnorama για το Bartist

Bartist001

Εκεί που η δημιουργία συναντά την διασκέδαση…

Άνοιξε πριν λίγες μέρες τις πόρτες του για το κοινό των Αχαρνών ένα νέο, διαφορετικό, φινετσάτο, με προσωπικότητα και στυλ all day bar – cafe στην Κεντρική Πλατεία (πλησίον ΟΤΕ), που στόχο έχει να μαγνητίσει και τους πιο απαιτητικούς! Εκεί που η δημιουργία συναντά την διασκέδαση, εκεί ακριβώς βρίσκεται το Bartist, των Παναγιώτη Δεμοίρου, Απόστολου Μπορσοβάνα και Κωνσταντίνου Μπρατσιάκου!

Το Bartist δεν είναι απλά ένα café-bar, αλλά το νέο hot spot της πόλης μας, που έρχεται για να γίνει σημείο συνάντησης, διασκέδασης και δημιουργίας και να σας προσφέρει αυτό που δεν είχατε μέχρι τώρα. Εδώ, οι ιδιοκτήτες σας υπόσχονται πως θα βιώσετε σε μέγιστο βαθμό την τέχνη του καφέ και του ποτού, με τις εξαιρετικές δημιουργίες τους, σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον, διαφορετικό και πρωτότυπο!

Το ενδιαφέρον στο Bartist είναι πως έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε από εξωτικά Cocktails μέχρι τα πιο ευφάνταστα ροφήματα, καφέδες, τσάι με μεθυστικά αρώματα σε έναν χώρο που… αλλάζει κάθε ώρα!!! Στο Bartist κάθε στιγμή της ημέρας είναι διαφορετική, γι’ αυτό και ο φωτισμός αλλάζει χρώμα και διάθεση!!

1526971_328065434001103_1177420925_n

Αυτό που εμείς όμως ξεχωρίσαμε είναι το πατάρι, που σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με την παρέα σου παίζοντας το αγαπημένο σου επιτραπέζιο ή ακόμη διαβάζοντας ένα βιβλίο που θα βρεις στην διπλανή βιβλιοθήκη, νιώθοντας σαν στο σπίτι σου!

Το Bartist είναι ένα προσεγμένο και στην παραμικρή λεπτομέρεια μαγαζί που αξίζει την προσοχή μας, τα λόγια επομένως είναι περιττά, μία επίσκεψη θα επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω και με το… παραπάνω!

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Δουλειές και το παράδειγμα για νέες επιχειρήσεις να ακολουθήσουν κι άλλοι συνδημότες μας! Μην ξεχνάμε πως οι Αχαρνές είναι μία όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους, στο χέρι μας είναι να της δώσουμε την χαμένη της αίγλη!

Πηγή : acharnorama.gr

Comments are closed.